Vårt erbjudande

Hos oss ingår alltid:  Generösa allmänna ytor, dygnet runt access, löpande avtal, städning, kontorsmöbler, återkommande frukostar och andra events och mötesrum

THE WORKS skapar arbetsplatser som fungerar

Vårt mål är att kunna erbjuda dig som hyresgäst en problemfri vardag, där livet på arbetsplatsen ska fungera smärtfritt. Vi kallar det ”Space at your service” och innebär:

Smarta lösningar
Vi erbjuder smarta lösningar som underlättar för våra hyresgäster i deras vardag. Ibland är det genom att utnyttja modern teknologi (vi har digitala lås överallt) och ibland är det genom beprövade metoder (kaffemaskiner som brygger gott kaffe). 

Funktionellt
Vi ställer höga krav på oss själva och de tjänster/produkter vi tillhandahåller. Skrivaren ska fungera, det ska finnas whiteboard pennor i mötesrummen och det finns aktivitetsbaserade arbetsplatser. Du som hyresgäst ska kunna fokusera på det som är viktigt för dig. Vi sköter resten.

 

Flexibelt
Hos oss finns plats för alla typer av företag. Oavsett om du är ett enmansföretag, ett fåtal kollegor eller har en hel hord av anställda så har vi en lösning som passar dig. Vi är vana vid att arbeta flexibelt och att arbeta tillsammans med våra kunder för en optimal arbetsplats.

Vi är också vana vid att växa med våra kunder, men även finnas tillhands vid andra ändringar som kan påverka ditt företags behov av arbetsytor.

Nedan presenterar vi vårt erbjudande:

facilites

Medlemskap

Som medlem har du tillgång till ett arbetsplatsen dygnet runt, alla dagar på året. Du kan välja att arbeta i våra lounger med soffor och fåtöljer eller någon av våra ergonomiska arbetsstationer.

Kontorsrum

Optimalt för dig som vill kunna låsa om dig, men även vill använda våra gemensamma ytor för omväxling. När du hyr ett kontorsrum hos oss, får du också rabatt på extra Medlemskap, vilket skapar ytterligare möjligheter för en kostnadseffektiv arbetsplats.

affordable-pricing
people-inside-room

Skräddarsytt kontor

Vi är vana vid att lösa omöjliga utmaningar. Har du särskilda önskemål, är vi övertygade om att vi kan lösa dem också. Det gäller alltifrån storlek på kontor, särskilda funktioner eller andra omöjliga utmaningar ni skulle behöva hjälp med. När du hyr ett skräddarsytt kontor hos oss, får du också rabatt på extra Medlemskap, vilket skapar ytterligare möjligheter för en kostnadseffektiv arbetsplats.

Folk Som Älskar THE WORKS

Vi låter listan tala för sig själv! Etablerade företag litar på oss.
Scroll to Top