Vårt erbjudande

Funktionella kontor till ett lågt pris och minimal klimatpåverkan

Billiga och hållbara kontor

Genom att ta över hus som annars skulle stå tomma slår THE WORKS två flugor i en smäll. Både hyran och klimatpåverkan blir låg. Men du kan som hyresgäst också förvänta dig funktionalitet och flexibilitet.

Billigt

THE WORKS verkar i hus som av olika anledningar har låga hyror. Detta tillsammans med en effektiv driftsorganisation gör att kan vi hålla lägre priser än andra coworkingoperatörer.

Hållbart

Att använda befintliga resurser så länge som möjligt, är det bästa man kan göra inom hållbarhet. Vi tror på återbruk i alla led. THE WORKS hyr lokaler som annars riskerar att stå tomma,  genomför alla anpassningar med återbrukat material så långt det går och inreder med så mycket beganade möbler som möjligt. 

Funktionellt

Vi ställer höga krav på oss själva och de tjänster/produkter vi tillhandahåller. Skrivaren ska fungera, det ska finnas whiteboard pennor i mötesrummen och det finns aktivitetsbaserade arbetsplatser. 

 

Smarta lösningar
Vi erbjuder smarta lösningar som underlättar för våra hyresgäster i deras vardag. Ibland är det genom att utnyttja modern teknologi (vi har digitala lås överallt) och ibland är det genom beprövade metoder (kaffemaskiner som brygger gott kaffe). 

Flexibelt
Hos oss finns plats för alla typer av företag. Oavsett om du är ett enmansföretag, ett fåtal kollegor eller har en hel hord av anställda så har vi en lösning som passar dig. Vi är vana vid att arbeta flexibelt och att arbeta tillsammans med våra kunder för en optimal arbetsplats.

Vi är också vana vid att växa med våra kunder, men även finnas tillhands vid andra ändringar som kan påverka ditt företags behov av arbetsytor.

Nedan presenterar vi vårt erbjudande:

 

facilites

Flexplats

Som medlem har du tillgång till ett arbetsplatsen dygnet runt, alla dagar på året. Du kan välja att arbeta i våra lounger med soffor och fåtöljer eller någon av våra ergonomiska arbetsstationer.

Eget kontorsrum

Optimalt för dig som vill kunna låsa om dig, men även vill använda våra gemensamma ytor för omväxling. När du hyr ett kontorsrum hos oss, får du också rabatt på extra Medlemskap, vilket skapar ytterligare möjligheter för en kostnadseffektiv arbetsplats.

affordable-pricing
people-inside-room

Eget kontor

Vi är vana vid att lösa omöjliga utmaningar. Har du särskilda önskemål, är vi övertygade om att vi kan lösa dem också. Det gäller alltifrån storlek på kontor, särskilda funktioner eller andra omöjliga utmaningar ni skulle behöva hjälp med. När du hyr ett skräddarsytt kontor hos oss, får du också rabatt på extra Medlemskap, vilket skapar ytterligare möjligheter för en kostnadseffektiv arbetsplats.

Vill du hyra kontor smart?

Vi hjälper gärna till att minska din hyra och öka din trivsel på kontoret!

Medlemmar hos THE WORKS

Rulla till toppen