Ursvik

I den nya närförorten Sundbyberg

Kontoret nära hemma

Fina flexibla kontorslokaler i ett växande co-working landskap i SEBs gamla huvudkontor. En spännande profilbyggnad i Sundbyberg som verkligen är ett landmärke för hela Stockholm. Är ni ett företag som vill slippa dyra och trånga kontor inne i city och söker ett kostnadseffektivt kontor med internationell känsla? Nu har ni möjlighet att hitta luftiga, ljusa rum i mycket fint skick. Du får eget kontor för dig och dina medarbetare där möbler går att hyra för en billig peng med all service som behövs.

Omgivning & Område

I Ursvik Entré finns ett toppmodernt SATS! Chotto restaurang ligger belägen i fastigheten som erbjuder ett stort urval av smakrika luncher mm. Dela adress med SIDA!

Allmänt

Fina flexibla kontorslokaler i ett växande co-working landskap i SEBs gamla huvudkontor. En spännande profilbyggnad i Sundbyberg som verkligen är ett landmärke för hela Stockholm.

Kommunikation

I anslutning till E4 och E18. Bussarna utanför går till Sundbyberg och Solna med anslutning till Tunnelbanans blåa linje, pendeltåg och tvärbana.

Busstation Bankhuset: 3 min
Rissne T-bana: 10 min

Frågor? Kontakta oss!

Vill du flytta in hos oss?

Danial hjälper dig att hitta rätt! Ring honom på 0791021272 eller kontakta oss via formuläret nedan.

Ursvik i bilder

Tillgängligt på Ursvik

På vårt kontor i Ursvik har vi planerat faciliteterna för att du ska få ett så bekvämt arbetsliv som möjligt.

Dusch
Cykelrum
Djursektion
Parkeringsplats
Konferenssektion
Gym

Outgrown with us!

Hör av dig, så ser vi till att hitta er lösning!

Frequently Asked Questions

Vi har samlat våra hyresgästers vanligaste frågor!

Räkna med att det kostar från 2500 kr per person och månad att hyra kontor hos oss. Väljer du att hyra ett eget rum, så betalar du dels för rummet, dels för antal medlemmar du väljer att koppla till rummet. Desto fler medlemmar, desto lägre genomsnittlig hyra. Normalt så hamnar man under 4000 kr per person och månad hos oss!

Vi har 6 månaders bindningstid som standard.

Majoriteten av våra mötesrum är gratis. Vi har alltid några rum som kostar extra för att säkerställa att du som hyresgäst alltid kan få tag i ett rum när det krisar!

Co-working är ett brett begrepp, men vi har definierat det som “att man hyr kontor inklusive kringtjänster (som städning, internet, kaffe etc) och att man delar funktioner som mötesrum, lounge, kök och toaletter med andra hyresgäster”. Det innebär att varje företag behöver mindre utrymme vilket är bra för miljö och ekonomi! Sen finns den stora fördelen att man som hyresgäst träffar andra liknande företag varje dag. Det skapar samarbetsmöjligheter och trivsel.

Scroll to Top