Stadshagen

Med ytor för stora och små företag

En lugnare del av city

Nu finns över 10 000 kvadratmeter kontor tillgängliga när en ny kontorshub öppnar. Här finns ytor för alla företag, små som stora till superbra priser. Huset har en gemensam entre med bemannade reception som servar hela huset. Här finns allt som man kan tänka sig från gym, till effektiva arbetsytor till helt egna kontor.

Omgivning & Område

På västra Kungsholmen finns närhet till T-bana och Essingeleden.

Allmänt

The Works disponerar 6000 m2 i huset och här finns plats för allt från enmansbolag till större företag som önskar egna kontor.

Kommunikation

På västra Kungsholmen finns närhet till T-bana (Stadshagen) och Essingeleden. Parkeringar finns att hyra i huset.

4 min till Tunnelbanan
4 min till Hornsbergs Strand
10 min till Pampas Marina

Vill du flytta in hos oss?

Danial hjälper dig att hitta rätt! Ring honom på 0791021272 eller kontakta oss via formuläret nedan.

Tillgängligt på Stadshagen

På vårt kontor i Stadshagen har vi planerat faciliteterna för att du ska få ett så bekvämt arbetsliv som möjligt.

Gym
Dusch
Djursektion
Parkeringsplats
Konferens
Mötesrum

Outgrown with us!

Hör av dig, så ser vi till att hitta er lösning!

Frequently Asked Questions

Vi har samlat våra hyresgästers vanligaste frågor!

Räkna med att det kostar från 2500 kr per person och månad att hyra kontor hos oss. Väljer du att hyra ett eget rum, så betalar du dels för rummet, dels för antal medlemmar du väljer att koppla till rummet. Desto fler medlemmar, desto lägre genomsnittlig hyra. Normalt så hamnar man under 4000 kr per person och månad hos oss!

Vi har 6 månaders bindningstid som standard.

Majoriteten av våra mötesrum är gratis. Vi har alltid några rum som kostar extra för att säkerställa att du som hyresgäst alltid kan få tag i ett rum när det krisar!

Co-working är ett brett begrepp, men vi har definierat det som “att man hyr kontor inklusive kringtjänster (som städning, internet, kaffe etc) och att man delar funktioner som mötesrum, lounge, kök och toaletter med andra hyresgäster”. Det innebär att varje företag behöver mindre utrymme vilket är bra för miljö och ekonomi! Sen finns den stora fördelen att man som hyresgäst träffar andra liknande företag varje dag. Det skapar samarbetsmöjligheter och trivsel.

Scroll to Top