Kungsholmen

En lugnare del av city

Här finns kontor för företag, små som stora till superbra priser. Huset har en gemensam entré med bemannade reception som servar hela huset. Här finns allt som man kan tänka sig från gym, till effektiva arbetsytor till egna kontor.

Omgivning & Område

Kontoret ligger på västra Kungsholmen, med närhet till vatten och grönska. Hornsbergs strand är 4 minuters gångavstånd bort där du har ett stort utbud av lunchrestauranger.

Allmänt

Gemensamma ytor delas med andra företag där det finns tillgång till kök och kaffemaskin samt bra lounger att koppla av mellan arbetsuppgifterna.

Vi har ett stort utbud av kontor, från enskilda platser till egna kontorsrum. Här ges ni möjlighet att enkelt växa och utöka verksamheten tillsammans med oss. Anläggningen är på ca 6000 m2 och är uppdelad på tre våningsplan. 

I fastigheten finns även ett gym och motionshall, som medlemmar får nyttja.

Kommunikation

Anläggningen ligger nära såväl tunnelbanor, bussar och Essingeleden för den bilburne.

Avstånd till kommunikationer:
Stadshagen tunnelbana: 4 min
Busslinje 65, 61, 56 och 74 : 2 min

Parkeringsplats finns att hyra i fastigheten.

Kungsholmen i bilder

Vill du flytta in hos oss?

Kontakta oss via formuläret, så hör vi av oss inom kort!

Tillgängligt på Kungsholmen

På vårt kontor har vi planerat faciliteterna för att du ska få ett så bekvämt arbetsliv som möjligt.

Gym
Dusch
Djursektion
Mötesrum
Parkeringsplats
Konferens

Outgrown with us!

Hör av dig, så ser vi till att hitta er lösning!

Frequently Asked Questions

Vi har samlat våra hyresgästers vanligaste frågor!

Räkna med att det kostar från 2500 kr per person och månad att hyra kontor hos oss. Väljer du att hyra ett eget rum, så betalar du dels för rummet, dels för antal medlemmar du väljer att koppla till rummet. Desto fler medlemmar, desto lägre genomsnittlig hyra. Normalt så hamnar man under 4000 kr per person och månad hos oss!

Vi har 6 månaders bindningstid som standard.

Majoriteten av våra mötesrum är gratis. Vi har alltid några rum som kostar extra för att säkerställa att du som hyresgäst alltid kan få tag i ett rum när det krisar!

Co-working är ett brett begrepp, men vi har definierat det som “att man hyr kontor inklusive kringtjänster (som städning, internet, kaffe etc) och att man delar funktioner som mötesrum, lounge, kök och toaletter med andra hyresgäster”. Det innebär att varje företag behöver mindre utrymme vilket är bra för miljö och ekonomi! Sen finns den stora fördelen att man som hyresgäst träffar andra liknande företag varje dag. Det skapar samarbetsmöjligheter och trivsel.

Rulla till toppen