Östermalm

Med närhet till City

Stora fönster mot Karlavägen

Ljust kontorslokal på andra våningen med stora fönster mot Karlavägen. Kontoret är modernt utrustat med god ventilation, renoverade toaletter och ekparkett-golv. Kontoret är indelat i rum där väggarna har mycket god ljudisolering. Kontoret går att dela av i olika sektioner varför det passar för företag från 1 till 20 anställda.

Omgivning & Område

På Karlavägen invid Humlegården finns ett trevligt kontor.

Allmänt

Ett mindre co-workingkontor med plats för ca 10 företag. Nära till Stureplan!

Kommunikation

Ett stenkast till både tunnelbanans röda linje och blåbuss 1. Promenadavstånd till Humleparken och god tillgång till lunchrestauranger.

3 min till Buss
5 min till Humlegården
9 min till Tunnelbana

Tillgängligt på Karlavägen 53

På kontoret på Östermalm har vi planerat faciliteterna för att du ska få ett så bekvämt arbetsliv som möjligt.

Dusch
Djursektion
Parkeringsplats
Terass

Outgrown with us!

Hör av dig, så ser vi till att hitta er lösning!

Frequently Asked Questions

Vi har samlat våra hyresgästers vanligaste frågor!

Räkna med att det kostar från 2500 kr per person och månad att hyra kontor hos oss. Väljer du att hyra ett eget rum, så betalar du dels för rummet, dels för antal medlemmar du väljer att koppla till rummet. Desto fler medlemmar, desto lägre genomsnittlig hyra. Normalt så hamnar man under 4000 kr per person och månad hos oss!

Vi har 6 månaders bindningstid som standard.

Majoriteten av våra mötesrum är gratis. Vi har alltid några rum som kostar extra för att säkerställa att du som hyresgäst alltid kan få tag i ett rum när det krisar!

Co-working är ett brett begrepp, men vi har definierat det som “att man hyr kontor inklusive kringtjänster (som städning, internet, kaffe etc) och att man delar funktioner som mötesrum, lounge, kök och toaletter med andra hyresgäster”. Det innebär att varje företag behöver mindre utrymme vilket är bra för miljö och ekonomi! Sen finns den stora fördelen att man som hyresgäst träffar andra liknande företag varje dag. Det skapar samarbetsmöjligheter och trivsel.

Rulla till toppen