Om Oss

Vi driver sedan 2017 coworking i Stockholm och har möjliggjort för över 500 företag att hyra kostnadseffektiva och flexibla kontor.

Vad betyder det här med Co-Working?

Kontorets funktion är i förändring samtidigt som fastigheter är en energikrävande resurs för klimatet. Hur kan vi möta förändringen utan att riva allt det vi har byggt upp?

Vår mission är att kunna erbjuda moderna företag moderna lösningar samtidigt som våra befintliga resurser används på ett effektivt sätt.

Därför har vi tagit fram ett koncept som gör att vi snabbt och effektivt kan förvandla befintliga kontor till moderna co-workinganläggnignar med all funktionalitet som krävs. Genom att göra det effektivt, kan vi erbjuda marknadens lägsta hyror till superflexibla villkor. 

The Works driver sedan 2017 coworking i Stockholm och har möjliggjort för över 500 företag att hyra kostnadseffektiva och flexibla kontor och därmed dem möjlighet att ta del av ett starkt community och ett stort nätverk i varierande branscher. 

Vi är ett hållbart företag som hjälper fastighetsägare att på ett effektivt sätt nå hyresgäster som man tidigare inte nått. Vi gör det genom att erbjuda små- och medelstora företag kontor i en spännande och värdeskapande miljö.

Vår styrka är att vi snabbt kan skala upp och ner anläggningar. Sedan 2017 har vi hjälpt 10 fastighetsägare att hyra ut över 35 000 kvadratmeter.

Funktionellt

Hos The Works siktar vi högt vad gäller funktionalitet. Vi ställer höga krav på oss själva och de tjänster/produkter vi tillhandahåller. Det ska vara enkelt att jobba och du ska kunna fokusera på det som är viktigt för dig.

Flexibelt

Hos oss passar alla in. Oavsett om du är ett enmansföretag, ett fåtal kollegor eller har en hel hord av anställda så har vi en lösning som passar dig. Vi är vana vid att arbeta flexibelt och att arbeta tillsammans med våra kunder för en optimal arbetsplats.

Vi är också vana vid att växa med våra kunder, men även finnas tillhands vid andra ändringar som kan påverka ditt företags behov av arbetsytor.

Folk som älskar The Works

Vi låter listan tala för sig själv! Etablerade företag litar på oss.

Rulla till toppen