Medborgarplatsen

Attraktivt läge på Södermalm

Mitt på pulserande Medborgarplatsen

Ett stenkast till restauranger, saluhallen, butiker och kommunikation. Hyr kontor I ljusa lokaler med möjligheten till att anpassa kontoret efter eget tycke och smak.

Omgivning & Område

Göta Ark ligger mitt på Medborgarplatsen och Södermalms puls. Här finner du ett stort utbud av trevliga restauranger, fik, butiker och gym. Rum med utsikt över grönskande Fatbuparken eller det pulserande medborgarplatsen.

Allmänt

Gemensamma ytor delas med andra företag där det finns tillgång till kök och kaffemaskin samt bra ytor att koppla av mellan arbetsuppgifterna. Här ges ni möjlighet att enkelt växa och utöka verksamheten tillsammans med oss.

Här finns ett stort utbud av olika erbjudanden, från enskilda platser till egna kontor, då anläggningen är på över 6000 m2.

Kommunikation

Lokalen har nära till olika kommunikationer såsom, pendeltåg (Södra station), tunnelbana (Medborgarplatsen eller Slussen) samt flera bussar.
För den bilburne finns det flera på och avfarter precis intill fastigheten och vi kan erbjuda garageplats i fastigheten.

Medborgarplatsen T-bana: 3min
Pendeltåg: 5 min
Slussen: 7 min

Parkering finns i huset.

Frågor? Kontakta oss

Vill du flytta in hos oss?

Danial hjälper dig att hitta rätt! Ring honom på 0791021272 eller kontakta oss via formuläret nedan.

Medborgarplatsen i bilder

Tillgängligt på Medborgarplatsen

På vårt kontor i Medborgarplatsen har vi planerat faciliteterna för att du ska få ett så bekvämt arbetsliv som möjligt.

Dusch
Konferenssektion
Djursektion
Parkeringsplats
Sociala Events
Förråd

Outgrown with us!

Hör av dig, så ser vi till att hitta er lösning!

Frequently Asked Questions

Vi har samlat våra hyresgästers vanligaste frågor!

Räkna med att det kostar från 2500 kr per person och månad att hyra kontor hos oss. Väljer du att hyra ett eget rum, så betalar du dels för rummet, dels för antal medlemmar du väljer att koppla till rummet. Desto fler medlemmar, desto lägre genomsnittlig hyra. Normalt så hamnar man under 4000 kr per person och månad hos oss!

Vi har 6 månaders bindningstid som standard.

Majoriteten av våra mötesrum är gratis. Vi har alltid några rum som kostar extra för att säkerställa att du som hyresgäst alltid kan få tag i ett rum när det krisar!

Co-working är ett brett begrepp, men vi har definierat det som “att man hyr kontor inklusive kringtjänster (som städning, internet, kaffe etc) och att man delar funktioner som mötesrum, lounge, kök och toaletter med andra hyresgäster”. Det innebär att varje företag behöver mindre utrymme vilket är bra för miljö och ekonomi! Sen finns den stora fördelen att man som hyresgäst träffar andra liknande företag varje dag. Det skapar samarbetsmöjligheter och trivsel.

Scroll to Top