Klarabergsgatan

Kontor på bästa adress!

På THE WORKS Klarabergsgatan, mitt i city har du nära till allt. På detta kontor sitter du mitt i myllret med allt ni kan önska av service i det omedelbara området.

Omgivning & Område

Med Åhléns, Drottninggatan och Sergels Torg runt hörnet, finns ett stort och trevligt utbud av restauranger, butiker och gym.

Allmänt

Lokalerna på Klarabergsgatan 60 är belägna högt upp i fastigheten vilken bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp. Hos oss delar företag på gemensamma ytor såsom lounger, kök och mötesrum. Här ges ni möjlighet att enkelt växa och utöka verksamheten tillsammans med oss. Gott kaffe har vi också!

Kommunikation

Kommunikationsmässigt finns det väldigt få kontor i Stockholm som slår läget på THE WORKS Klarabergsgatan. Bussar, tunnelbana, pendeltåg och spårvagnen mot Djurgården finns alla precis runt knuten och du kan ta dig vart som helst i Stockholm på nolltid via detta mycket centrala kontorsläge.

Avstånd till kommunikationer:
T-centralen tunnelbana: 1 min
T-centralen pendeltåg: 1 min
Busslinjer finns utanför dörren, likaså tvärbanan som tar dig ut till Djurgården

Klarabergsgatan i bilder

Vill du flytta in hos oss?

Kontakta oss via formuläret, så hör vi av oss inom kort!

Tillgängligt på Klarabergsgatan

På vårt kontor på Klarabergsgatan har vi planerat faciliteterna för att du ska få ett så bekvämt arbetsliv som möjligt.

Dusch
Djursektion
Parkeringsplats
Terass

Outgrow with us!

Hör av dig, så ser vi till att hitta en lösning som passar ditt företags behov!

Frequently Asked Questions

Vi har samlat våra hyresgästers vanligaste frågor!

Räkna med att det kostar från 2500 kr per person och månad att hyra kontor hos oss. Väljer du att hyra ett eget rum, så betalar du dels för rummet, dels för antal medlemmar du väljer att koppla till rummet. Desto fler medlemmar, desto lägre genomsnittlig hyra. Normalt så hamnar man under 4000 kr per person och månad hos oss!

Vi har 6 månaders bindningstid som standard.

Majoriteten av våra mötesrum är gratis. Vi har alltid några rum som kostar extra för att säkerställa att du som hyresgäst alltid kan få tag i ett rum när det krisar!

Co-working är ett brett begrepp, men vi har definierat det som “att man hyr kontor inklusive kringtjänster (som städning, internet, kaffe etc) och att man delar funktioner som mötesrum, lounge, kök och toaletter med andra hyresgäster”. Det innebär att varje företag behöver mindre utrymme vilket är bra för miljö och ekonomi! Sen finns den stora fördelen att man som hyresgäst träffar andra liknande företag varje dag. Det skapar samarbetsmöjligheter och trivsel.

Rulla till toppen