Hyresgästkontakt

Hyresgästinloggning

Ärendehantering

Det här formuläret använder du när du vill fråga något om våra anläggningar. Det kan gälla parkeringsplatser, att du vill hyra mer yta eller om du har frågor om var cykelrummet finns. Du kan även skapa felanmälan eller begära begära digitala nycklar till kontoren. Vi återkopplar så snart vi kan, men vårt löfte är att svara inom 24 timmar helgfria dagar!

Frågor? Använd kontaktformuläret

Vi svarar inom 24h på vardagar.

Frequently Asked Questions

Nedan svarar vi på de vanligaste frågorna som brukar dyka upp. Du kan såklart alltid kontakt oss om du undrar något!

Räkna med att det kostar från 2500 kr per person och månad att hyra kontor hos oss. Väljer du att hyra ett eget rum, så betalar du dels för rummet, dels för antal medlemmar du väljer att koppla till rummet. Desto fler medlemmar, desto lägre genomsnittlig hyra. Normalt så hamnar man under 4000 kr per person och månad hos oss!

Vi har 3 månaders bindningstid som standard.

Vi kräver varken depositioner eller garantier.

Majoriteten av våra mötesrum är gratis. Vi har alltid några rum som kostar extra för att säkerställa att du som hyresgäst alltid kan få tag i ett rum när det krisar!

Co-working är ett brett begrepp, men vi har definierat det som “att man hyr kontor inklusive kringtjänster (som städning, internet, kaffe etc) och att man delar funktioner som mötesrum, lounge, kök och toaletter med andra hyresgäster”. Det innebär att varje företag behöver mindre utrymme vilket är bra för miljö och ekonomi! Sen finns den stora fördelen att man som hyresgäst träffar andra liknande företag varje dag. Det skapar samarbetsmöjligheter och trivsel.

Scroll to Top