Frihamnen

Nära till city, nära till Gärdet

Med ett fantastiskt ljusinsläpp

Vår lokal i klassiska Magasin 3, har en ovanligt hög takhöjd och bra ljusinsläpp. Här finns ett stort utbud av olika kontorslösningar- från en skrivbordsplats till över 2000 kvm lokalyta. Har kan du få ett eget kontor för dig och dina medarbetare med all service som behövs för att du ska kunna jobba smidigt och bekvämt. Gemensamma ytor delas med andra företag och det finns tillgång till kök och kaffemaskin samt bra ytor att koppla av mellan arbetsuppgifterna.

Omgivning & Område

Kombinera närheten till stan med trevliga Gärdet ett stenkast från vatten, grönområden och ett stort antal restauranger.

Allmänt

På Frihamnen har vi ställt i ordning för att du ska kunna fokusera på arbetet. Här ingår möbler, kaffe och högt i tak! Välkommen på 2000 m2-visning redan idag!

Kommunikation

Båt och buss finns i närområdet. 1:an har sin startstation alldeles bakom knuten. 62an går direkt till Ropsten. Parkeringar finns att hyra i huset för 1800kr / månad ex moms, och billigare parkering via Stockholmsstad för 900kr / månad.

Busstation (Buss 72 till Ropsten): 2 min
Busstation (Buss 1 till S. Essingen): 2 min
Gärdet T-bana: 18 min

Frihamnen i bilder

Vill du flytta in hos oss?

Danial hjälper dig att hitta rätt! Ring honom på 0791021272 eller kontakta oss via formuläret nedan.

Tillgängligt på Frihamnen

På vårt kontor i Frihamnen har vi planerat faciliteterna för att du ska få ett så bekvämt arbetsliv som möjligt.

Dusch
Cykelrum
Djursektion
Parkeringsplats
Terass
8 meter i tak

Outgrown with us!

Hör av dig, så ser vi till att hitta er lösning!

Frequently Asked Questions

Vi har samlat våra hyresgästers vanligaste frågor!

Räkna med att det kostar från 2500 kr per person och månad att hyra kontor hos oss. Väljer du att hyra ett eget rum, så betalar du dels för rummet, dels för antal medlemmar du väljer att koppla till rummet. Desto fler medlemmar, desto lägre genomsnittlig hyra. Normalt så hamnar man under 4000 kr per person och månad hos oss!

Vi har 6 månaders bindningstid som standard.

Majoriteten av våra mötesrum är gratis. Vi har alltid några rum som kostar extra för att säkerställa att du som hyresgäst alltid kan få tag i ett rum när det krisar!

Co-working är ett brett begrepp, men vi har definierat det som “att man hyr kontor inklusive kringtjänster (som städning, internet, kaffe etc) och att man delar funktioner som mötesrum, lounge, kök och toaletter med andra hyresgäster”. Det innebär att varje företag behöver mindre utrymme vilket är bra för miljö och ekonomi! Sen finns den stora fördelen att man som hyresgäst träffar andra liknande företag varje dag. Det skapar samarbetsmöjligheter och trivsel.

Scroll to Top