Solna F9

Solna Business Park är idag ett av Stockholms bästa områden för företag och deras anställda.

Solna Business Park

Det bästa kommunikationsläget efter T-centralen. Bra service och spännande grannar utgör området till en viktig arena för företag och medarbetare. Solna Business Park är mitt  i utvecklingen, från ett idag välfungerande kontorsområde till en i framtiden attraktiv och levande stadsdel 

Omgivning & Område

Kontoret ligger i anslutning till Sveriges största MMA och multusportarena. I området runt Solna Strand finns ett brett utbud av lunchrestauranger.

Allmänt

Gemensamma ytor delas med andra företag där det finns tillgång till kök och kaffemaskin samt bra ytor att koppla av mellan arbetsuppgifterna. Här ges ni möjlighet att enkelt växa och utöka verksamheten tillsammans med oss.Här finns ett stort utbud av olika erbjudanden, från enskilda platser till egna kontor. Anläggningen är 500 kvadratmeter stor.

Kommunikation

Kontoret har nära till olika kommunikationer såsom, pendeltåg (Solna Station), tunnelbana (Solna C) samt flera bussar.

Solna Stations T-bana: 10min

Tvärbana: 4 min
Pendeltåg: 12 min
Buss: 1 min

För den bilburne finns det flera på och avfarter precis intill fastigheten och vi kan erbjuda garageplats i fastigheten.

Frågor? Kontakta oss

Vill du flytta in hos oss?

Danial hjälper dig att hitta rätt! Ring honom på 0791021272 eller kontakta oss via formuläret nedan.

Solna F9 i bilder

Vad finns på kontoret?

På vårt kontor har vi planerat faciliteterna för att du ska få ett så bekvämt arbetsliv som möjligt. 

Mötesrum
Dusch
Djursektion
Parkeringsplats
Sociala Events
Förråd

Outgrow with us!

Hör av dig, så ser vi till att hitta er lösning!

Frequently Asked Questions

Vi har samlat våra hyresgästers vanligaste frågor!

Räkna med att det kostar från 2500 kr per person och månad att hyra kontor hos oss. Väljer du att hyra ett eget rum, så betalar du dels för rummet, dels för antal medlemmar du väljer att koppla till rummet. Desto fler medlemmar, desto lägre genomsnittlig hyra. Normalt så hamnar man under 4000 kr per person och månad hos oss!

Vi har 6 månaders bindningstid som standard.

Majoriteten av våra mötesrum är gratis. Vi har alltid några rum som kostar extra för att säkerställa att du som hyresgäst alltid kan få tag i ett rum när det krisar!

Co-working är ett brett begrepp, men vi har definierat det som “att man hyr kontor inklusive kringtjänster (som städning, internet, kaffe etc) och att man delar funktioner som mötesrum, lounge, kök och toaletter med andra hyresgäster”. Det innebär att varje företag behöver mindre utrymme vilket är bra för miljö och ekonomi! Sen finns den stora fördelen att man som hyresgäst träffar andra liknande företag varje dag. Det skapar samarbetsmöjligheter och trivsel.

Scroll to Top